News:
New website launched for Dutch radiocommercials: www.voordeligeradiocommercials.nl *** Fresh commercial for bakeryshop in Spain, on air at Costa Blanca Radio * * * Video marketing is booming, let us help you with your online content * * * Editing for YPCA the Radio Factory * * * Audioproduction for infomercials Oral B * * *

Radio-items

radio,items,radio-items,radio item,radio-item,

Radio-items voor elke toepassing

Radio-items: wij leveren ze in alle soorten en maten

Vrijwel elke radiozender maakt in de programmering gebruik van radio-items. Radio-items zorgen voor afwisseling en verhogen daarnaast vaak de aandachtswaarde. Radio-items kunnen verstrooiend zijn, informatief en educatief. Een radio-item heeft in elk geval als doel om variatie te brengen in wat er op de zender gebeurt.

Welke radio-items leveren wij zoal?

De klant bepaalt. Als u een idee heeft voor een radio-item, maar dat niet in eigen huis kunt uitvoeren, dan zijn wij u graag van dienst met de productie en het uitzendklaar aanleveren van een of meerdere radio-items.

Op dit moment produceren wij voor verschillende klanten, dagelijks of wekelijks, al de volgende radio-items:

– Weerbericht
– Showbizz nieuws
– Beursnieuws
– Sportnieuws
– Hitnieuws
– Tuintips
– Interieurnieuws
– Overzicht van filmtoppers
– Overzicht van nieuwe muziek
– Verjaardagen van de sterren

Naast deze items zijn er nog tal van mogelijkheden. Uiteindelijk beslist het radiostation welk(e) radio-item(s) op zender gebruikt worden.

Heeft u zelf nog andere ideeën voor radio-items die niet in de lijst staan, en wilt u graag weten of wij uw idee kunnen omzetten in een creatief radio-item? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat wij samen uw idee kunnen bespreken. Inmiddels maken al tientallen radiozenders in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Zuid-Afrika gebruik van onze items. Dat kan zowel op basis van complete productie als op basis van het verzorgen van de redactie, waarbij wij de teksten voor de desbetreffende radio-items kant-en-klaar aan u aanbieden voor gebruik on air.

Anderen bekeken ook:

Jingles – Lokaal Radionieuws – Voicetracks – Station Imaging – Regionaal radionieuws – tv-commercials – RetailRadio – Bedrijfsfilms – Voice response – Station ID’s

Translate »