News:
New website launched for Dutch radiocommercials: www.voordeligeradiocommercials.nl *** Fresh commercial for bakeryshop in Spain, on air at Costa Blanca Radio * * * Video marketing is booming, let us help you with your online content * * * Editing for YPCA the Radio Factory * * * Audioproduction for infomercials Oral B * * *

RetailRadio

,,RetailRadio is geen in-store muziekdienst. RetailRadio is een in-store marketing dienst”.

Of u nu een grappige, relaxte, inspirerende of eender welke sfeer wil voor uw onderneming, RetailRadio van Flex Media Factory creëert de perfecte in-store muziek die uw klanten zullen waarderen.

De juiste muziekmix houdt klanten langer in uw winkel, en moedigt hen aan om meer uit te geven. Vermaak uw klanten daarom met uw eigen aangepaste radiostation. U hoeft zich niet langer te ergeren aan de radiocommercials van uw concurrent. In plaats daarvan biedt RetailRadio, als u dat wenst, de mogelijkheid om uw eigen reclame en berichten te mixen met de muziek.

Wij geloven niet in algemene “achtergrond” muziek. Wij creëren met RetailRadio “voorgrond” muziek. Het perfecte in-store radiostation voor uw klanten…én voor u. Uw bezoekers merken de muziek op zodra ze een stap in uw winkel zetten. En als ze het leuk vinden zullen ze langer blijven en meer uitgeven. Dat is ons doel voor uw bedrijf. Het is bewezen dat muziek invloed heeft op hoe mensen zich voelen, reageren en zelfs winkelen. De wetenschap heeft aangetoond hoe muziek winkelend publiek kan beïnvloeden.

winkelradio, in store radio,retailradio,retail,radio,instore,in store,RetailRadio is uw eigen radiostation met uw klanten in het achterhoofd. Wij creëren in-store radiostations met rock, classic rock, country, jazz, klassiek, dance, easy listening, popballads, 70’s, 80s, 90’s, house, soul, funk en nog veel meer. Welke stemming u wil maken – leuk, ontspannend, activerend of welke keuze dan ook – wij bieden met RetailRadio de in-store muziek die uw klanten zullen waarderen.

RetailRadio is geen in-store muziekdienst. RetailRadio is een in-store marketing dienst. Met gemak op de eerste plek. U hoeft zelf niets te doen. De medewerkers die RetailRadio verzorgen hebben stuk voor stuk een achtergrond in marketing, media en muziekformatting, en weten daarom als geen ander hoe de perfecte mix voor uw onderneming moet klinken.

RetailRadio draagt positief bij aan de naam van uw bedrijf, de merkbeleving en uw boodschap. Indien u RetailRadio op meerdere locaties wil inzetten is het zelfs mogelijk om per locatie een uniek station op te zetten.

Wilt u meer weten over RetailRadio? Neem dan contact met ons op.

Translate »