News:
New website launched for Dutch radiocommercials: www.voordeligeradiocommercials.nl *** Fresh commercial for bakeryshop in Spain, on air at Costa Blanca Radio * * * Video marketing is booming, let us help you with your online content * * * Editing for YPCA the Radio Factory * * * Audioproduction for infomercials Oral B * * *

Videomarketing: essentieel in de online marketing mix

De laatste jaren kent videomarketing een toenemende populariteit. Maar waarom? En wat kunt U ermee?

video marketing videomarketing
Heeft u videomarketing nodig? Wij helpen u graag.

Waarom video marketing?

Met videomarketing helpt u om van mensen in uw doelgroep klanten te maken. Het maakt online videomarketing daarmee een belangrijk onderdeel van de totale marketing mix.

Vaak is de gedachte dat video vooral van belang is voor B2C bedrijven, alleen niets is minder waar. Maar liefst 96 procent van de B2B-bedrijven is bezig met video content marketing.

video marketing - videomarketing Videographer

De kracht van videomarketing

Tegenwoordig is online marketing niet meer uit ons dagelijkse leven weg te denken. Sterker nog, dagelijks krijgen we als consument zo’n 300 boodschappen te zien, naast tientallen e-mails. Via o.a. social media, nieuwspagina’s en traditionele media zoals radio en televisie proberen merken hun doelgroep 24/7 te bereiken. De concurrentie is enorm. Bovendien krijgt de doelgroep (consument) meer en meer boodschappen te verwerken. Het is dus belangrijk om, in dit overvolle medialandschap, ervoor te zorgen dat u positief bij uw doelgroep opvalt.

Daarom kan videomarketing dus niet meer ontbreken in de B2B marketing strategie. Maar…dat is nog best een uitdaging, Uw doelgroep is constant online op diverse kanalen, en u moet ze dus op verschillende manieren bereiken. Ook met videomarketing.

video marketing b2b and b2c videomarketing

Op welke kanalen en hoe frequent breng ik mijn video?

Videomarketing is niet bedoeld om uw doelgroep op alle kanalen met één en dezelfde video te benaderen. Elk platform heeft zijn eigen kenmerken. Op LinkedIn is uw doelpubliek misschien op zoek naar een concrete tip, op Facebook houden ze bijvoorbeeld liever van een grappig filmpje.

Daarop inspelen hoeft niet eens zo ingewikkeld te zijn. De experts van Flex Media Factory weten alles over wat wel en niet werkt, en helpen u graag verder.

video marketing demonstration videomarketing

Videomarketing: de feiten

Uit de statistieken blijkt dat …

  • 64 tot 85% van de mensen is meer geneigd om te kopen na het bekijken van een video.
  • Meer dan dat… 70% van de mensen koopt een product nadat ze een internetvideo of tv commercieel hebben gezien. Dat is fors meer dan na het lezen van, bijvoorbeeld, een krantenadvertentie.
Video marketing, de cijfers videomarketing

Wij bieden verschillende videodiensten. Vraag een vrijblijvende marketing video demo voor uw branche aan.

We leveren al videocontent vanaf 150 euro excl. BTW.

Wilt u liever een complete oplossing voor uw sociale media marketing?

Denk hierbij onder andere aan:

  • het maken van blogberichten (doel: informeren en zoekmachine-optimalisatie)
  • het maken van korte video’s
  • het maken van periodieke podcasts
  • productie van radiocommercials -> Kijk hiervoor ook op onze nieuwe commercial website: www.voordeligeradiocommercials.nl

Geef ons aan waar u hulp kunt gebruiken en wij doen u een voorstel op maat.

Neem nu vrijblijvend contact met ons op.

Translate »