News:
New website launched for Dutch radiocommercials: www.voordeligeradiocommercials.nl *** Fresh commercial for bakeryshop in Spain, on air at Costa Blanca Radio * * * Video marketing is booming, let us help you with your online content * * * Editing for YPCA the Radio Factory * * * Audioproduction for infomercials Oral B * * *

Voicetracks

voicetracks, DJ, presentator, deejay, voice track, voice tracks, voicetrack

Voicetracks zijn snel en voordelig inzetbaar

Voicetracks zijn de perfecte manier om de lege uren op uw zender in te vullen. Ook zijn voicetracks inzetbaar bij ziekte of vakantie van uw vaste en u snel een tijdelijk alternatief nodig heeft. U wil meer gepresenteerde uren op uw zender, maar heeft wellicht niet het budget of de medewerkers om al die uren met live-presentatie in te vullen? Ook dan zijn voicetracks de uitkomst.

Voicetracks, wat zijn dat?

Een voicetrack is een van tevoren opgenomen stukje tekst, ingesproken door een diskjockey of radiopresentator. Voicetracks worden gebruikt door radiostations om de illusie te wekken dat de dj of presentator ‘live’ aanwezig is tijdens zijn radioprogramma, terwijl dat niet het geval is.

Het gebruikmaken van voicetracks wordt ook wel voicetracken genoemd. Wanneer voicetracks op een goede manier worden gebruikt in combinatie met onder andere muziek, jingles, reclames en nieuwsbulletins heeft de luisteraar het gevoel dat hij naar een live-uitzending aan het luisteren is. Nadat een voicetrack is ingesproken, wordt deze met behulp van computersoftware tussen de andere programmaonderdelen geplakt en zo uitgezonden. Voor dit proces wordt speciaal voor radiostations ontwikkelde software gebruikt. Er is dan geen tussenkomst van een medewerker van het station nodig.

Bron: Wikipedia

Het computersysteem is niet zo geavanceerd. Kunnen we dan geen gebruik maken van voicetracks?

We kunnen ook voicetracks leveren op basis van een door het radiostation aan te leveren playlist. Het radiostation hoeft dan alleen de korte voicetracks tussen de muziek te programmeren.

De voordelen van voicetracks:

– Voordelig
– Snel inzetbaar
– Flexibel, zowel tijdelijk bij vervanging of voor langere duur

Wilt u een voorbeeld horen van hoe voicetracks op uw zender kunnen klinken?


Eerlijk is eerlijk, live-presentatie van een radioprogramma is ideaal maar arbeidsintensief en kostenintensief. Er worden immers meer uren gemaakt.

Voicetracks lossen dit probleem voor u op!

Voicetracks zijn kostenefficient. Bij gebruik van voicetracks lijkt het voor de luisteraar net alsof de dj live op uw radiozender in uw studio zit. De voicetracks worden opgenomen in een professionele productiestudio en worden in elk gewenst formaat aangeleverd. Naast onze huisstem kunt u ook meerdere programmamakers of deejays aan uw radiomerk binden, dankzij ons enorme netwerk.

Mooi verhaal … maar wat levert het op?

Voicetracks verbeteren de kwaliteit en uitstraling van uw station, en dus uw merknaam. Dat zorgt voor meer luisteraars, en dat vertaalt zich in meer adverteerders. Onze voicetracks verdienen zichzelf dus terug! Bovendien is de continuïteit met voicetracks gegarandeerd.

Welke formats leveren wij?

Door ons uitgebreide en ervaren team van allround stemacteurs en DJ’s bieden we voor ieder format de juiste ‘tone of voice’. De presentatiestijl van onze proffessionals wordt volledig aangepast zodat het binnen de kaders van uw format valt. U heeft een rockformat? Strakke hitradio? Of een golden oldies format? Geen probleem, wij zijn gewend ons aan uw format aan te passen.

Dus breng uw radiostation tot “leven” met voicetracks. Wj leveren indien gewenst snel en op elk gewenst formaat tegen een scherp tarief.

Anderen bekeken ook:

Jingles – Lokaal Radionieuws – Station Imaging – Regionaal radionieuws – radio-items – tv-commercials – RetailRadio – Bedrijfsfilms – Voice response – Station ID’s

Translate »